joi, 19 august 2010

Serios ?


Stiiii ? Uneori nu poate fi viata asa cum ti`o doresti tot timpu si plangi in fata unui monitor infect si stuupid care nu poate decat sa iti vada lacrimile si suferinta pe care o ascunzi de altii . ^ Te ascunzi ca o proasta si lasi sentimentele sa te doboare si apoi stai si te intrebi " Stai , de ce am facut eu asta ? De ce am plans ? Pentru cine ? " si iti dai seama ca nu merita nimeni , ca nimeni nu ar trebui sa iti ia fericirea , dar cand te gandesti ca tot acea persoana te poate face " sa zbori " ?

e Episodul 4 . Dubla 3 ...
simteam ca merita , simteam ca da asa vreau ... dar cand se intapla sa simti ca totul nu mai are rost ca totul e degeaba , sti` cum iti schimbi parerea si simti ca ai gresit cand ai facut acea alegere ? Dar ti la el si nu vrei sa il mai dezamagesti , vrei sa fie frumos tot timpul` si lacrimilea acestea sa nu existe .... ?


_______________________________________________________________

@/ si da , parca ziceam intr`o postare anterioara ca plec la mare . nu a fost nici pe departe cum mi`am inchipuit ... mici incidente , lucruri pe care acum le urasc si care nu m`au facut cu nimic mai fericita` .

_______________________________________________________________

Stele cazatoare ?
Dorinte ?
Da s`au implinit , si totuusi , ce daca ? :*

Un comentariu:

  1. Buna,eu sunt Madalin,imi place siteul tau,articolele si fotografiile publicate sunt bune,in general imi place sa vizitez siteuri si bloguri ca sa vad cum gindesc si ce opinii au alte persoane,eu sunt nascut in Nehoiu ,Nehoiu e un frumos orasel din Judetul Buzau si imi pare rau ca nu mai pot locui acolo, daca vrei intra aici si vei gasi un blog cu recopilari de Asasini in serie,e foarte incitant ,chiar daca e in alta limba are traductor incorporat.Daca vrei sa iti promovezi blogul,inscrie-l in acest Directorio web SEO , este un director web gratuit,oricum vreau sa iti recomand un blog interesant si un forum gratuit unde,la fel,iti poti prezenta blogul si in general poate fi o solutie buna pentru a primi vizitatori. Salutari din Madrid,aici locuiesc acum

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate