vineri, 23 iulie 2010

Dragă jurnalule ,

Deşi ştiam ca aşa se va` intampla am spus cuiva ce ... poate nu trebuia :d . darr din greşeli inveţi , şti ?
Nu ma doare ca ştie deja tot satu` , ma doare ca ... poate ... mi`a promis ca nu va zice :) . OK , oricum trec eu şi peste asta :d . heyy , stop ! Peste ce sa trec ? nici măcar nu sunt dezamagita :d .


& . miss iu . >;dd< .


&&. nu spuneţi nimănui sa îşi tină gura :d , cu siguranţă nu o va face :* .

______________________________________________________________
E vara ba , e vara mea .
Vara asta va` fi cea mai tare . Astazi am venit [ din nou ] de la tsara . In 6 merg la mare :x , zilele orasului 16-22 , dar din 21 plec la Arieseni :x . Ce`mi pot doriiiiii maiiii multtt :x ? O vara alaturi de toti ^^ [ parinti , prieteni ] .
Love you ! [ all of you ]
muah :* .

3 comentarii:

  1. Heihei. Am trecut de multe ori prin faza de" nu spune nimanui te rog" si apoi " aa ali e adevatrat?" mda , si urma faza cu "de data asta nu o sa mai am incredere in nimenii" si apoi din nou si din nou ca asa sunt eu credula:)) Ah , eu am patito zilele astea pentru ca eu mereu fac prostia sa imi spun sentimentele pe fata si cui nu trebuie , si aseara am spus sentimentele mele cuiva care simteam eu ca trebuie sa le stie dar nu era asa pentru ca nu mi-a raspuns :(

    Ali.

    RăspundețiȘtergere
  2. mda .. shi eo am facut aceleashi greseli de cateva ori .. pana m-am invatzat minte . defapt am invatzat sa nu-mi mai pese de nimeni .. sa nu mai imi pun sentimentele in joc .. sa nu mai zic la nimeni ce simt cu adevarat .. shi shtii? asta m-a ajutat foarte mult in anumite momente .. Ai shi tuh grija ce spui shi cui spui . shi nu uita k shi cea mai buna prietena la un moment dat o sa te dezamageasca ;) crede-ma am patzit-o :-j shi ii chiar aiurea :| .. da o trecut deshi asta o fost acuma aproximativ 3 luni :)

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate