sâmbătă, 24 iulie 2010

" Asta fac eu , indepartez lumea de mine "


DA ! Nu ştiu ce vreau , nu ... şi prin felu` asta a meu prostesc de a fi îndepărtez lumea de mine . Te.am îndepărtat şi pe tine . Am încercat sa vad ce vreau , sa pot sa spun : " da , asta e ceea ce imi doresc , asta voi avea ! " dar nimic ... nimic bai .
Şii azi cînd m-am uitat la un film stupid , un film care ma făcut sa plîng - nu sa lacrimezz , sa plîngg- [ The last song ] ... atunci mi.am dat şi eu seama ca îmi fac mai mult rău . Dar , nu mă pot schimba .

" Iubirea e fragila , Ronnie şi nu nu ştim întotdeauna sa avem grija de ea . Doar trecem prin ea sperînd la ce e mai bine
şi sperînd ca acest lucru fragil va supravieţui împotriva oricărui obstacol ! "

şi totuşi eu am primit şi un raspuns la asta ...


" Relaţiile serioase sunt pentru cei care pot suporta stresul emoţional. e ca şi cum ai traversa un tomberon plin de cacat peste un rau de pisat."

-suna destul de urat , darr totuşi , adevărat .




Te.am pierdut .







3 comentarii:

  1. da..la asta mam gandit si eo aseara .
    dc indepartez lumea de mine ..
    si da , nu ne putem schimba !:)
    nu acuma ..
    but , chill :* ..suntem in crestere ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mult cum scrii... chiar ma regasesc in unele postari si ma faci sa ma simt intr-un fel mai bine, sa privesc altfel lucrurile. Merci!>:D< continua tot asa...

    RăspundețiȘtergere
  3. hmm. din pacate shi eo fac acelashi lucru .. vorbesc aiurea cu anumite persoane care chiar nu merita sa fac asta .. resping multe persoane .. le tratez cu foarte muulta indiferentza .. shi nici macar nu shtiu de ce fac asta :)) .. da oricum cred k ii o parte buna shi cu indiferentza asta, macar nu te poate rani oricine atat de tare, dak nu bagi in seama :-j .. bbe :)

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate