sâmbătă, 12 iunie 2010

La fel ^ de fiecare data . La fel la oricine ^ /


Tot timpul o poveste de dragoste incepe frumosss , dar are un sfarsit tregic / Aproape niciodata (desigur exista si exceptii ) cei doi nu raman prieteni ... macar prieteni ... sa schimbe si ei doua vorbe cand se intalnesc , dar nu , nu se intampla asa / BAIETII , au orgoliu' ala a lorr ,si nu si.l incalca niciodataaaaaaaaaa ^^ . Desigur si unele FETE au orgoliu , dar nu se intampla la fel de des ca si in cazul celor de sex masculin . Urasc chestia asta !! De ce ? Nu numai intre ' fosti iubiti ' exisata asemenea intamplari , ci si in cazul in care , oricare doua persoane au neintelegeri ! . Dar nu aceasta era tema postarii .
Doar pentru ca ai iesit urat din acea relatie ( dar nu neaparat ) trebuie sa ignori acea persoana ?
Am avut si eu relatii careee nu s.au terminat urat , dar cu toate astea nu mai vorbim ... ? O fi din cauza ca ... ii este frica de reaparitia sentimentelor ? * Atunci cand trece orice fel de suspiciune incep a vorbi? Cel mai probabil aceasta e cauza , totusi este urat .
' The break-up ' ( film )este o comedie romantica , in care totul se produce intr.o formula clasica probata ca fiind adevarata : un baiat intalneste o fata , intr.un timp totul merge bine , dupa un timp un pic mai rau , totul ducand totusi la un final fericit ^^ /
- dar ce se intampla atunci cand baiatul si fata vin acasa seara obositi dupa o zi intreaga de munca ?
- ce se intampla atunci cand rutina zilnica incepe sa.i innebuneasca ?
- ce se intampla cand lucruri simple care ii apropiau de obicei incep pur si simplu ... sa.i faca sa se supere unul pe celalat ?
Aceasta comedie romantica urmareste povestea , de cele mai multe ori comica , alteri dureroara , dar intotdeauna antrenanta , a unui cuplu care se indreapta spre destramarea a ceea ce era odata o relatie solida si plina de dragoste /Gary si Brooke sunt cuplul care lasa o mica neintelegere sa scape de sub control si atunci se descopera pe ei insisi dupa cei doi ani petrecuti impreuna si se confrunta cu o alegere grea : dragostea sau o pierdere materiala .
Foarte interesanta povestea , formula clasica , in care poate multi tineri se regasesc , chiar daca nu sufera o pierdere materiala e o alegere grea intre dragoste si o prietenie care se va sfarsi urat in cele mai multe cazuri ^^

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate