marți, 22 iunie 2010


Ea ... o fata dragutsa ... o fata sensibila ... dar totusi , nu poate plange dupa nici un EL . ! C. un baiat simplu ... :] .
Era intr'o zi de vara . a trecut aproape un an de atunci si niciodata nu au crezut ca vor ajunge asa departe sau ... atat de apropiati . dar o data totul se termina , fie ca vrei , fie ca nu .
  • Era vara ... ea , cu fetele pe strand . pe atunci era doar o fata timida ... o fata care nu il dorea decat pe P . dar acum' erau departe si nimic nu ii mai putea aduce impreuna . Ea nu intelegea ca totul sa terminat , si atunci l.a vazut pe EL . Zambetul lui era cel mai frumos pe care l.a vazut vreodata ... Spera doar ... ca si el sa o placa . dar ... nimic .
Au trecut zilele si intr.o zi s.au revazut ... atunci a remarcat.o . Nu mai era acea fata timida . Se schimbase . Se schimbase mult . Au inceput sa vorbeasca , parca se cunosteau de mult , din totdeauna . Dupa un timp au inceput o relatie ... era un vis pentru ea . Era fericita . Iubea din nou . Iubea asa cum nu mai iubise , dar cand totul era perfect ceva a intervenit intre ei . Orice cuvant aprindea o noua scateie , si asa aproape in fiecare zi se certau . Ea era foarte nelinistita si vroia sa fie totul iar ca la inceput , dar , nu stia daca si el vrea , desi in fiecare zi vorbeau , el ii spunea ca o iubeste si ca nu mai vrea sa se certe din orice , dar totul era degeaba ... Intr.o zi ea s.a hotarat sa ii spuna :
Ea : Stii , vreau sa fie totul ca inainte ... sa ne iubim neincetat . sa ne vedem in fiecare zi . sa NU ne mai certam . Chiar te iubesc si nu vreau sa te pierd ...
El : Da si eu te iubesc , dar ...
Ea : Dar ??? ...
El : Uitee , stiu ca e dureros , dar nu mai putem fi impreuna ...
Ea : Ce s.a intamplat ? ...
El : Nimic , pur si simplu nu putem .. :|
Ea : Bine , mai vorbim atunci ... cea '''
El : Doar atat ?
Ea : Dar ce ai mai vrea ? Sa iti spun ca te iubesc , si tu nu imi spui de ce vrei sa ne despartim ?

El : Nu ma mai cauta !
Ea ( cu lacrimi in ochi ) : Nu te.as fi cautat . Mai vorbim ... cred ...
El : ....

Dupa un timp , s.au intaltit in locul unde obisnuiau sa stea ... Era ora 10 , iar fata trebuia sa plece . Nu au vorbit mai nimic . Ea nu ii pueta spune nimic ... Desi il iubea , nu putea ...
Ziua urmatoare iar s.au vazut acolo si el ... a oprit.o ... Ia spus sa stea sa vorbeasca . Desi si el o iubea s.a luat dupa prietenii lui care i.au spus ca a vazut.o cu alt baiat .
Dupa ce a aflat a plecat suparata , fara macar sa il salute .
El ... nu a plecat dupa ea . A lasat.o in pace o vreme . Seara de seara mergea pe 'banca lor ' si astepta sa treaca ea pe acolo . Nu s.a mai intaplat . Ea evita acel loc.
Intr.una din zile el i.a dat un mesaj :

" Nu pot trai fara tine , imi pare rau ca am asculat vorbele altora
trebuia sa am incredere in tine , sau macar sa te intreb ce s.a intamplat .
Te vreau inapoi . Te vreau doar pentru mine.
Nu am incetat niciodata sa te iubesc . "

Dar era prea tarziu ... Ea ... nu il mai credea , nu mai credea nici un cuvant , desiii , il iubea , ii era prea greu ,

Uite cum usor se poate termina o poveste de dragoste ! E pacat , mare pacat . Decii , aveti grija . :< ^^



7 comentarii:

  1. aiurea ... afara ploua ... plictiseala ... inventiee :-?? /

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca e un defect al oamenilor faptul ca atunci cand iubim din pacate actionam sub efectul primului impuls...fara sa oferim prezumtia de nevinovatie celui de langa noi...de multe ori s-ar putea sa ne inselam si sa ne para rau ca am ascultat de altii in loc sa facem un lucru mult mai simplu, sa vorbim cu persoana iubita despre lucrurile care le-am auzit

    RăspundețiȘtergere
  3. pfoai .. deci jur k niciodata nu ash fi crezut k tuh ai putea scrie asa ceva :| te vedeam in fiekre zi la sch .. acuma in cls a 9 a .. da nush imi erai putzin antipatica .. fara sa am vre-un motiv .. da acuma mi-am dat seama k shi tuh eshti cam ca mine .. ceva in genu 'simt mult, arat putzin' .. doar k eo sunt mult mai dura decat tine :-j .. ash putea sa itzi zic cine sunt. dar nu :"> .. :)) .. e mai bine asa :p Invatza sa nu pui suflet in orice shi invatza sa treci peste tot cu capu sus ! ;) Hai take care :* .

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate